En helt fantastisk helg blev det...

av den här helgen! Vi skulle ju ha åkt bort men så kom sjukdomar ivägen och förstörde allting så det blev att stanna hemma. Så vi passade på att bjuda in goda vänner på middag och vin på lördagseftermiddagen!
Så på lördagsmorgon tog vi en lång härlig frukost och sen åkte vi in till stan och handlade godsaker till middagen och godsaker att dricka :-)
Sen tillbringade jag några timmar i köket och det kändes så skönt att dona utan att känna stress som man gärna gör en vardag! Det blev parmachips, grissini och vitlöksost till lite plock förrätt till drinken. Sen blev det boeuf bourguignon med massa vin, lök, morötter, nötkött och godsaker och till det en krämig potatisgratäng. (Barnen fick blommig falukorv) Till dessert blev det en jordgubbsmousse serverad med färska jordgubbar och lime!
Mums!
Idag så föreslog jag efter frukost att vi skulle ge oss ut i skogen och leta efter kantareller! Både man och barn tyckte det var en bra idé så vid 9,45 satte vi ner våra gummisko klädda fötter på skogsmark. Tyvärr var det en dålig skog vi hamna i. Mycket ristrampande och få svampar.... Nä, vi tröttnade nog måste det finnas svamp!! Vi åkte till en annan skog.. Och där hittade vi paradiset :-) Underbart härliga svampar visade sig och vi plockade med glädje!
Sen blev det en mumsigt god kantarellsmörgås till lunch :-)


Kommentarer
Postat av: åsa

Den svampmackan måste varit mycket god med all den svampen.

2009-08-30 @ 20:04:09
Postat av: Mona

Kan jag lova :-) Fast det blev lite till frysen också :-)

2009-08-30 @ 20:39:11
URL: http://monaazon.blogg.se/
Postat av: carro

Du, jag vet ett par tjejer som gärna vill köpa svamp ha ha ha ha

2009-08-31 @ 19:41:26
URL: http://barro55.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0