Måndag kväll och det är kallt.

Ja, fasen vad kallt vi har det. När jag och barnen kom hem vid 18 var det bara 14 grader inne. På med bompa till barnen och börja elda. Nu när klockan är 20,30 ca så är jag uppe i en tempratur på 17,8 grader. Så kanke om jag har tur har jag 20 grader tills det är dags att gå och lägga sig!

Ny vecka- Nya tag! Barnen var ensamna även denna måndag kväll när jag kom och hämtade dom. Men kvar hos dem var deras favorit lärare- Malin. Hon hade gjort fina flätor på tjejerna och satt och läste saga då jag kom in. Så de hade haft det mysigt! Skönt att det inte är lika mörkt längre iallafall. Ljuset livar ju upp.

Men nu känner jag att jag håller på att tappa energi... Kan det vara för att jag fryser så hela tiden? För att jag vill ha sol och värme? Försöker vara positiv men jag orkar snart inte det mer...  Känns som jag inte har lust till nånting mer än det jag måste. Igår var jag energisk och var ute och skottade i 4 timmar. Fint blev det :-) Och så fick jag se solen och det var förmodligen det som gjorde att jag fick energi. Men jag tror det krävs mer än en dags sol för att få mig tillbaka helt på fötter igen.

Nu ikväll tänker jag vara lat... Tänker för första gången på 6 veckor hoppa över att träna.... För jag orkar inte.. Vill inte.. Har ingen lust...
Istället tänker jag ta mig en värmande dusch och sen krypa upp i fåtöljen framför brasan och läsa en stund. Japp, det ska jag!

Kram!

Det blir inte alltid som man tänkt sig....

Oj, vad veckan rusar iväg! Redan Fredag imorgon!
I måndags hämtade jag barnen vid 18 på dagis. Där satt de ensamna och byggde lego (jo, en fröken var där såklart). Kändes som jag kom mitt inatten dit... Hela dagis var nedsläckt utom den avd. som mina barn var på då och det var så tyst. Vi åkte hem och slog på bompa på paus. Det måste ju helt klart vara världens bästa uppfinning! Nu kunde vi fixa kvällsmat och äta i lugn och ro utan att missa bompa!
I tisdags slutade jag tidigt så då hämta jag dom redan kl 15 sen kom min gamla klasskompis från lågstadiet hit med sina två barn. Vi fikade och pratade! Det var verkligen trevligt att prata gamla minnen!
När dom åkt hem blev det middag och bompa för barnen. Efter sagostunden så blev det träning för min del! Tränat stadigt nu i snart 5 veckor! Känner mig helnöjd med det!

SEN då på natten Då ändrades hela veckan! Hannah kräktes... och kräktes.. och kräktes....
Så det blev att Vabba för Markus igår och idag! Det blev dock en kortvarig magsjuka för sen på morgonen så slutade hon kräkas och mådde prima! Men nu har vi gjort som man ska och stannat hemma 48 tim från dagis så imorgon kan dom gå igen!

Så det blev inte så många ensamna stressig kvällar för mig den här veckan! Får man tycka det är liiite skönt fast det beror på att lilla hjärtat var sjuk ?! Även om måndag och tisdag gick jättebra så är det ju alltid lite tråkigt när barnen gått och lagt sig, det är mörkt och tyst ute. Då är det ju trevligare att vara två :-)


Snart dax för ny vecka....

Och den här veckan är det eftermiddagsskift för min make som gäller! Känns ju sådär både för honom och mig.
Speciellt dom dagar då jag kommer hämta barnen så sent som 18 på dagis och måste stressa hem för att laga mat osv. Men men det är ju livet! Kommer kännas mycket bättre när våren och ljuset kommer.
För dit längtar man ju faktiskt nu! Vinter och snö i all ära men det känns som jag fått min dos av det tillfredställd nu. Har faktiskt tröttnat på snögubbar, skridskor, pulka och allt som har med snö att göra.
Dessutom är det ett himla bök att hitta en bra parkering på jobbet då det är snö vallar och modd överallt! Vill INTE sitta fast med bilen fler gånger!

Usch så jag klagar.... Jag går och tar upp mina gosiga tjejer från badet istället!

RSS 2.0