Jag förundras över

hur vissa kör bil. Har vägarna blivit smalare? Bilarna bredare? Eller är det för enkelt att ta körkort? Eller inser inte folk när de blivit för gamla för att sätta sig bakom ratten?
Vad jag vet så är det meningen att man ska hålla sig på "sin" sida av vägen och den vita streckade linjen i mitten visar vart min sida slutar. ÄNDÅ är det så många som ligger och kör med två däck antingen mitt på den vita streckade linjen eller med två däck på andra sidan den vita streckade linjen... VARFÖR?

Ännu en helg till ända...

Det är ju HELT OTROLIGT vad fort tiden går!! Det verkligen bara ränner iväg och det känns som man knappt hinner med! Ska livet springa ifrån en innan man ens hinner njuta av det? Ibland känns det så faktiskt.
veckodagarna är det mest jobb som gäller och matlagning och badning och nattning av barn.
helgen som är två dagar kort. Eller ännu kortare om man som jag jobbar varannan lördag,ska man hinna ALLT! Du ska ta hand om trädgården, du ska träffa nära och kära, du ska ta hand om hemmet såsom städning, tvättning etc etc. Då undrar jag NÄR stannar man upp och tänker efter och NJUTER av LIVET??


Jo,
vi hittar på saker att se fram emot. Något att längta till mitt i all vardagsstress! Så LÄNGTAR vi oss framåt i tiden..... Sen är vi DÄR. Vi gör det där som vi längtat dant efter. Sen är det ÖVER. Bara så där och fort gick det.... NJÖT vi ordentligt? Gjorde vi som vi VILLE?
Nu MÅSTE vi ha en ny sak att längta efter... Längta oss FRAMÅT i tiden......


CARPE DIEM!

GRATTIS älskade make!

Och världens bästa pappa! Vart rinner tiden iväg?! 35 år redan! Men vi är ändå unga och har många många år kvar tillsammans!! Älskar dig!
För er där ute kan jag berätta att i present fick han biljetter till ishockey den 31/10 i Karlstad och övernattning på Elite stadshotell! Naturligtvis får jag följa med på denna resa :-)
Av flickorna fick han blommor som de valt ut helt själva i blomster affären!

Vi har firat med god mat, ett glas vin och princesstårta!




Theas blomma!


Hannahs blomma!


Superb lördag med damerna!

Först när klockan ringde 06,00 undrade jag hur jag skulle klara av denna dagen utan att somna i ett hörn i vardagsrummet..... Men efter att ha klarat av jobbet så kände jag mig laddad och pigg! Jag skulle ju för sjutton träffa mina 8 underbara damer! Så efter en lätt upppiffning så gav jag mig av mot målet och hämtade lag rosa! Via telefon höll jag kontakt med Carro som hämtade lag guld. Sen hämtade vi lag lavendel tillsammans och hela ligan var samlad!
Sen blev det, prat, skratt, vin, god mat, sol, kyla, värme etc etc för hela slanten resten av dagen och kvällen!
De sista lämnade huset ca 00,30.
TACK VÄNNERNA FÖR EN TREVLIG DAG OCH KVÄLL!!!




Och såklart GRATTIS lag GULD som vann de rosa rattarna för eran brilljans i frågesporten!

Helgen har varit bra..

i lördags storstädade vi hela huset. Tråkigt med sååå skönt när det är klart! Nu räcker der med den vanliga städningen ett tag igen! Sen åkte vi och hälsade på systers nya familjemedlem Loffe scott. Ja, en häst alltså!
Sen tog vi med oss Ida hem så flickorna kunde leka lite under lördagseftermiddagen och kvällen!
Hannah somna först i soffan, Ida höll ut ett tag till sen somna hon i soffan och tillslut så sov Thea också!

På söndagen åkte vi en sväng till söderköping och gästabudet. Där träffade vi Marie, Håkan Fanny och Isak och gick på teater som var så uppskattad av barnen! De skrattade som bara den. Lyckat! Sen fika vi och gick runt lite i den utsmyckade medeltida staden!

Denna vecka har jag fullt upp med förberedelser och annat smått och gott :-)

Nu är det fredagsmys!


Välkommen härliga fredag! Och ikväll även med lite bra program på tv:n. För fredagen är väl ändå en tv kväll eller hur? Lite mys med popcorn, gurka, morötter och dipp!
Barnen orkar vara vakna lite längre och vi kan sitta och gosa i soffan!
DET är fredagsmys för mig det!

Ha en skön helg allihop!

Tack till min mans jobbarkompis!

Han lånade ut sin handkontroll och nunchuck till oss så nu kan jag träna ändå! Vad glad jag blir :-)

Strutsfarm på vikbolandet!

I söndags på östgöta dagarna besökte vi en stutsfarm. Himla kul att se de extermt korkade fåglarna :-)

Söta eller hur ;-)


GRATTIS Mamma!

Ja, det blir ju dock lite i efterskott men iallafall! Tack för den goda middagen!
Puss och kram!


Idag har jag lagat min favorit rätt!

Dillkött!!! Det är ju så fantastiskt gott! Skönt att man slutar lite tidigare en dag i veckan så man kan ta sig lite tid och laga lite mer ordentlig mat!


Jag tycker just nu inte om....

tekniska prylar! Diskmaskin har pajat så nu är det handdisk som gäller hos familjen Anderzon för tillfället! *SUCK nr1*
Handkontrollen till mitt träningsprogram har fått tuppjucket och blivit glapp så den fick lämnas in för lagning. Nu kommer jag inte kunna träna på  nånstans mellan 7-10 arbetsdagar...'SUCK nr 2*
Min batteri till min mobiltelefon håller INGENTING. Får i princip ladda den varje dag och då ringer jag knappt inte nå´t. *SUCK nr 3*

Igår var det "rest day"

men idag är det träning som gäller igen! Igår var första dagen på 16 dagar som jag inte gjorde nån slags träning alls! Annars när jag haft rest day från PT så har jag varit ute och gått stavgång. Igår blev det alltså INGENTING! Men för att vara helt ärlig var det rätt skönt och jag fick ju frisk luft iallafall :-) Och jag har inte fallit för mitt otroliga sötsug! Fast det har varit nära...
Men efter min kära make som tränar nu är det min tur!
Hoppas ni alla haft en härlig onsdag!


En tur till Mem!

Idag efter jobbet kom kära far på besök och tog en fika ute i det härliga sommarvädret vi haft idag!
Han hade även tagit med sig en extra hjälm och såklart jag hängde på på en tur!
Vi åkte till mem och tog en kopp java med lite andra mc gubbar!
Mycket trevligt! Tack för åkturen, pappa!


RSS 2.0