Efter regn kommer solsken???

Ja, vi får iallafall hoppas det för som det vräker nu så har jag INGEN lust att gå ut och leka trädgårdsmästare!
Så jag sätter hoppet på att vädret blir fint imorgon (trots negativ väderprognos i tidningen idag). Känns som jag MÅSTE plantera ut potatisen och det andra nu om det ska växa upp till sommaren....
Fast jaja en vecka mer eller mindre kanske inte har jättestor betydelse vad vet jag? Så Om det vräker ner imorgon också så får jag skjuta fram det tills nästa helg för jag vill att det ska kännas kul när jag påtar i trädgården. Och blir jag dyngsur är det INTE kul....

Så vi får se hur det blir! I annat fall åker vi in till busfabriken och busar loss med barnen imorgon! DET är kul :-)

/Mona

Trevlig helg på er!

Hela mars och april har sprungit iväg.....

och jag har inte skrivit någonting här på bloggen!! Ja, som många redan säger så går tiden så fruktansvärt fort!
Man längtar till det ena och det andra och det ena och det andra händer sen längtar man till nästa sak.... så VIPS har det gått flera månader.... Många säger att tiden går fortare när man blir äldre och när barnen börjar skolan. USCH tänker jag då... Hur kan tiden gå fortare än så här... Det vill jag verkligen INTE! Helst skulle jag vilja stoppa NU! Barnen är i den perfekta åldern och livet är bra! Men jag vet det går ju inte så det är bara att försöka njuta av varje dag!
Thea har ju nu som sagt fyllt år och hunnit med miniorerna ett antal gånger. Nu i maj ska hon iväg på sitt första läger från fredag till söndag! Spännande!

Vi har bokat vår semesterresa för i år och det bär iväg till Öland med husvagnen! Vi ska vara där i 6 dagar och vi hoppas på att få det vackraste vädret som någonsin varit! Det får gärna bli 30 grader varmt och strålande solsken. det gör INGENTING! Vi ska bo på saxnäs camping och sen ska vi ta en dag på ölands djurpark. Ska bli såååå härligt!

Nu i helgen ska vi vara trädgårdsmästare här hemma. Har börjat anlägga en köksträdgård och det blir så fint! Ska b la bli potatis, dill, gräslök, persilja, morötter,sallad, gurka och tomater som ska växa där. Och jordgubbar också såklart!
Hoppas bara vädret bjuder på lite sol så vi kan njuta av att vara ute!

Hannah ska iväg på 5-års kalas en stund på lördag och Thea ska ev ha pyjamasparty med två kompisar.
Känner på mig att detta kommer bli en superbra helg!
Macke har förresten tagit pappa ledigt de fredagar som han skulle jobba em så han och barnen får en extra dag tillsammans! Gött för dom!

Ha det gott allesammans så får vi hoppas att det inte tar lika lång tid innan jag skriver här igen :-)

/Mona

RSS 2.0