En dag i staden.....

...har det blivit idag. Eller i städerna kanske jag ska säga för vi började i Linköping och "Kurts husvagnar". Där spanade vi runt lite så vi vet på ett ungefär vad vi vill ha till nästa år då det är dags för ett husvagnsköp! Vi fastnade nog mest för Hobby, Kabe eller Solifer. Men vi får väl se vad som finns på marknaden nästa år!
Sen fortsatte vi till toys ´r us där Hannah fick peka ut vad hon önskar sig i födelsedagspresent. Det blev en hel lista:
*Askungen Barbie
* Allt inom Tingeling
* Play mobil
* lego små klossar
* Disney golf set
* Talade fifi docka
* Color kids
Vi kommer köpa Play mobil till henne. Tror det blir Äventyrsparken eller prinsessslottet.

Sen åkte vi in till Norrköping och besökte city!! Det kändes som en evighet sen vi var där. Nu för tiden åker vi nästan bara till Maxi. Det känns liksom smidigare när man slutar jobbet.
Vi käkade lunch på kupolen. Barnen tog pannkakakor och Macke och jag käka sallad! Gott!
Sen shoppade vi lite smått och gott! Var en riktigt trevlig dag! Kul att hitta på nåt när det ändå inte är nåt kul uteväder med regn hit och dit.....

Hem kom vi inte förrens ca 17 och då var det dags att börja med middag! Sen blev det badning av barn och klippa naglar och måla dem rosa och fina inför dagis imorgon! 5 dagar kvar sen SEMESTER! Något som hela familjen ser fram emot! Hoppas bara vädret blir på vår sida tills dess.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0